Wie is Rob?

Rob is 54 jaar, is gelukkig getrouwd en heeft een fijne dochter van 19. Rob Willemsen is alweer 20 jaar werkzaam in de zogenaamde afbouwsector en heeft zich gespecialiseerd in het schildersambacht. In goed Engels: a decorator

Historie

1986

In de beruchte crisisjaren heb ik een schilderscertificaat gehaald bij het C.V.V. te Amsterdam, dus ja, dat schilderen zat er al vroeg in. Vanaf plusminus 1987 heb ik voor twee schildersbedrijven gewerkt. De eerste zat in Amsterdam, de firma Hogeweg, alwaar ik het betere renovatieschilderen mocht leren; veel werk voor woningbouwverenigingen, maar soms ook een monumentenpand van de Universiteit van Amsterdam. Het tweede schildersbedrijf was J.C. Aalst & zoon uit Bussum; daar leerde ik de fijne kneepjes van het schildersambacht. 

1994

Sinds ik mij als zelfstandige heb gevestigd, heb ik tot op heden plezier in het onderhouden van huizen. Ik weet wat mijn werk waard is. Ik sta bekend als Rob de Schilder en daar ben ik trots op. Een schilder met een stel scherpe beitels, een schaaf en nog zo wat.